• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Житомирі розпочалася конференція з планування українсько-польсько-британського навчання
    Опубликовано: 2006-01-23 15:17:00

    З 23 по 27 січня у місті Житомир відбудеться початкова конференція з планування українсько-польсько-британського навчання аеромобільних підрозділів „Козацький степ – 2006”.

    До участі у конференції запрошені близько 20 представників країн – учасниць навчання. Зокрема, делегацію Сухопутних військ ЗС України представлятиме начальник відділу проведення миротворчих навчань Управління міжнародного військового співробітництва Командування Сухопутних військ ЗС України полковник Олександр Кошлачов, від Республіки Польща – начальник аеромобільних військ Командування Сухопутних військ Національної армії Республіки Польща полковник Т.Березовські, Велику Британію – заступник аташе з питань оборони Посольства Великої Британії в Україні майор Стюарт Марс.

    Основна мета конференції - обговорення попереднього сценарію навчання та розподілу посад у штабі батальйону, який буде задіяний на навчаннях. Крім того учасники конференції визначаться з тиловим і медичним забезпеченням (ання, харчування, транспортування), засобами зв’язку та заходами безпеки військ, а також проведуть рекогносцировку і оцінять можливості полігону, де проходитиме навчання, відпрацюють плануючі документи тощо.

    Очікується, головна плануюча конференція навчання „Козацький степ – 2006” відбудеться у березні, а заключна плануюча конференція – у червні у місті Житомир.

    Саме ж українсько-польсько-британське навчання аеромобільних підрозділів „Козацький степ – 2006” проходитиме у період з 2 по 15 вересня на Житомирському загальновійськовому полігоні. Збройні Сили України на цьому навчанні будуть представлені військовослужбовцями 95-ї окремої аеромобільної бригади.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.