• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко збільшив розмір державних стипендій
    Опубликовано: 2006-01-23 16:49:00

    Президент України Віктор Ющенко вніс зміни до деяких Указів Глави держави, спрямовані на підвищення розміру державних стипендій. Відповідний Указ В. Ющенко підписав сьогодні, 23 січня. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Документ передбачає, що розмір державних, у тому числі довічних, стипендій видатним діячам науки, освіти, культури, фізичної культури і спорту та інформаційної галузі збільшується до 385 гривень на місяць. На даний час розмір цих стипендій складає 255 грн., а для видатних діячів культури і мистецтв – 340 грн.

    Крім того, сьогодні Президент підписав Указ про академічні стипендії для студентів вищих аграрних навчальних закладів. Цим документом засновано 1000 стипендій. Їх отримають студенти, які зобов’язуються після навчання відпрацювати в сільській місцевості п’ять років. Заохочення до такого відпрацювання і є метою Указу. Мінімальний розмір стипендії складає 525 грн.

    Також Глава держави підписав два розпорядження, якими призначив державні стипендії видатним діячам культури і мистецтв та довічні стипендії діячам цієї ж галузі, які досягли сімдесятирічного віку.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.