• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров: За останню добу в Україні використано рекордну кількість газу - 207 млн. кубометрів
    Опубликовано: 2006-01-24 12:48:00

    - Україна виконує свої зобов'язання по транзиту російського газу через територію України. Я вдячний Газпрому, уряду російської федерації за розуміння тієї важкої ситуації, в якій знаходиться зараз Україна і за те, що вони дозволили нам збільшити щоденні ліміти споживання, відносно від того, що ми маємо по документам, тобто на те що ми маємо право. І це є свідченням того, що є добра воля з боку російської сторони. Я маю на увазі, як і уряду, і комерційних структур російських, які як партнери з нами добре співпрацюють.

    Прем'єр-міністр додав, що за останню добу в Україні використано рекордну кількість газу - 207 млн. кубометрів. Відтак, Юрій Єхануров дав доручення використовувати альтернативні енергоносії - мазут та інші види палива. У середу голова уряду обговорить це питання із регіональними керівниками.

    "5 канал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.