• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Словаччина підпишуть угоду про співробітництво
    Опубликовано: 2006-01-24 17:12:00

    25 січня Держспоживстандарт України підпише Угоду про співробітництво з Управлінням стандартизації, метрології та випробувань Словацької Республіки.

    Підписання Угоди про співробітництво у галузі стандартизації, оцінки відповідності, метрології і якості дозволить налагодити двостороннє співробітництво у зазначених сферах, створить передумови для спрощення доступу безпечної для споживачів продукції на ринки обох країн, а також знизить собівартість та термін надходження такої продукції на ринки обох країн.

    У підписанні Угоди візьмуть участь:

    Голова Держспоживстандарту України – Микола Негрич та Голова Управління з стандартизації, метрології і випробувань Словацької Республіки – Арпад Гонда.

    Укладання Угоди надасть можливість Україні перейняти досвід Словацької Республіки, а ЄС, щодо приведення національного технічного законодавства та нормативної бази до норм та правил ЄС.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.