• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко надіслав вітання учасникам щорічного зібрання Всесвітнього економічного у
    Опубликовано: 2006-01-27 09:12:00

    Президент України Віктор Ющенко надіслав вітальну телеграму учасникам щорічного зібрання Всесвітнього економічного у, що проходить у Давосі. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Давос – унікальне місце для діалогу державних діячів, провідних політиків, бізнесменів і громадських діячів з усього світу. Наша спільна мета – це пошук нових напрямів та форм співпраці в регіональному й світовому масштабах», – йдеться у посланні Глави держави.

    Президент відзначає у зверненні, що за останній рік в Україні відбулися кардинальні зміни, і, зокрема, у сфері бізнесу: «Нинішня влада створила цивілізовані умови для ведення бізнесу. Зменшено імпортні мита, посилено боротьбу з контрабандою, скасовано численні бюрократичні перепони у відносинах влада – бізнес. Підприємництво виходить з тіні, держава дає зелене світло чесній конції». Як наслідок таких кроків, наголошує В. Ющенко, в Україні поліпшився інвестиційний клімат. «Яскравий приклад тому – відкритий аукціон з продажу «Криворіжсталі», – наголошує Президент.

    Глава Української держави також відзначив ще один аспект відносин України з міжнародними партнерами: «Україна довела, що є надійним елементом системи енергетичної безпеки Європи. Вона й далі буде стабільним і передбачуваним транзитером енергоносіїв».

    Віктор Ющенко також запевнив, що як Президент України особливу увагу приділятиме роботі з іноземними інвесторами. «Так ми боремося за довіру наших партнерів. Я перекй, що замість усталених стереотипів Україна набуде репутації сильного і впевненого гравця на міжнародній арені, командного гравця. Ця команда – демократична світова спільнота», – йдеться у його вітанні.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.