• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Борсук зустрівся з представниками Світового банку
    Опубликовано: 2006-01-27 09:56:00

    26 січня 2006 року в Представництві Світового банку в Україні відбулася зустріч першого заступника Начальника Головдержслужби України Миколи Борсука з представниками Світового банку - провідним спеціалістом з питань закупівель Наушад Ханом, міжнародним юристом Крістіаном Волсером, головним спеціалістом з питань закупівель Анною Велогурською та помічником з питань закупівель Іриною Шмельовою. Також у зустрічі взяли участь начальник інформаційно-аналітичного управління Віталій Балюк та заступник директора Центру сприяння інституційному розвитку державної служби Олена Шестопал.

    Під час зустрічі сторони обмінялися думками щодо питань практичного застосування законодавства у галузі державних закупівель, а також представники Головдержслужби поділилися досвідом щодо організації державних закупівель.

    Головне управлiння державної служби України

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.