• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ніколь Кідман стала "послом доброї волі" ООН
    Опубликовано: 2006-01-27 12:02:00

    Голлівудська кінозірка австралійського походження Ніколь Кідман у штаб-квартирі Об'єднаних Націй в Нью-Йорку була офіційно призначена «послом доброї волі» по лінії Фонду ООН для розвитку в інтересах жінок (ЮНІФЕМ).

    Як заявила акторка на прес-конференції, вона буде тепер «концентрувати свої зусилля на боротьбі із дискримінацією жінок в усьому світі й сприяти мобілізації всіх необхідних для цього ресурсів».

    Ніколь Кідман вже цього року планує відвідати з новою місією низку країн, серед яких Судан, Демократична Республіка Конго, Ліберія, Афганістан та Камбоджа, де порушуються права жінок.

    Акторка підкреслила, що вона як і раніше буде працювати на благо дітей по лінії Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), з яким вона співпрацює з 1994 року.

    Торік на екрани вийшов фільм режисера Сідні Поллака «Перекладачка», де Кідман знялася в ролі перекладача-синхроніста ООН.

    "Радiо - ЕРА"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.