• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Янукович хоче спiвпрацювати з "помаранчевими"
    Опубликовано: 2006-01-27 12:12:00

    Лiдер Партiї регiонiв Вiктор Янукович заявляє, що партiя веде переговори з рiзними полiтичними силами, при цьому не обов'язково з лiдерами партiй i блокiв.

    "Серед тих людей, хто входить до лав i блоку Тимошенко, i «Нашої України», i Соцпартiї є люди, якi мають здiбностi, але їх iще, як-то кажуть, не допустили на вищi рiвнi цих полiтичних сил. Ми маємо зв'язки з цими полiтичними силами i знаємо, що там є досить серйознi полiтики, якi не подiляють думок керiвникiв цих полiтичних сил», – сказав В.Янукович в iнтерв'ю українськiй службi Бi-Бi-Сi.

    "I ми нiколи не говорили, що ми не ведемо переговорiв. Ми ведемо з усiма. Й ми знаємо думки всерединi цих партiй i полiтичних сил. Але їхнi керiвники, на жаль, iще не знайшли внутрiшнiх сил сказати про свої помилки», – заявив вiн.

    Як зазначив В.Янукович, питання переговорiв досить складне. «Але, головне, що ми хотiли би: щоб ми всi розумiли, що пiсля виборiв у нас у всiх полiтикiв є одне головне завдання – об'єднати всю Україну, змiнити ставлення влади до людей, увiйти в законодавче поле, не керувати правоохоронними органами пiд замовлення i не чинити тиск на судову систему», – наголосив В.Янукович.

    За його словами, ще рано говорити про можливу коалiцiю в майбутньому парламентi. «Стосовно коалiцiї, то я вiдверто вам говорю: ще багато часу до кiнця виборчої кампанiї. Ми не хочемо зараз, як кажуть, робити випереджальнi висновки», – зазначив В.Янукович.

    За його словами, якщо триватиме тиск на опозицiю, «не буде жодних можливостей для будь-яких домовленостей».

    "Радiо - ЕРА"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.