• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вступ до НАТО - це похорон нашої "оборонки"
    Опубликовано: 2006-01-28 11:25:00

    Вступ України до НАТО і наслідки такого кроку – це похорон української оборонної промисловості, заявив 27 січня під час візиту до Кременчука голова Республіканської партії, один з лідерів Опозиційного блоку "Не Так!", Юрій Бойко. Наємо, що в блоці він займається питаннями економічної стратегії.

    Відповідаючи на запитання, чому блок "Не Так!" виступає проти вступу України до Північно-Атлантичного Альянсу, Бойко відзначив, що НАТО – військовий блок з усіма наслідками, що з цього випливають. "Це не миролюбний блок, і прикладом може бути Югославія. З економічної точки зору в нас немає жодного аргументу для того, щоб у нього вступати. Військові стандарти Альянсу абсолютно непридатні для нас, і щоб підлаштуватися під них, необхідні значні кошти", – підкреслив політик.

    У той же час, за словами глави українських республіканців, вітчизняний оборонно-промисловий комплекс є однією з проривних галузей зі значним потенціалом росту.

    Наємо, що економічна програма Юрія Бойка припускає здійснення Україною економічного прориву на основі модернізації промисловості. Для цього влада й бізнес повинні домовитися про "100 проривних інновацій": пріоритетних проектах розвитку, а також принципах їхньої реалізації. На думку лідера РПУ, така стратегія розвитку забезпечить Україні протягом 5-7 років входження до "великої двадцятки" індустріально розвинених країн.

    Прес-служба Республіканської партії України

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.