• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Верховна Рада переоцінила свої можливості
    Опубликовано: 2006-01-28 11:31:00

    Верховна Рада гіпертрофовано оцінила свої можливості, коли відправила уряд у відставку. Так заявив у Дніпропетровську Володимир Литвин. Такий крок Ради - наслідок незадовільної роботи уряду, який не надав ні плану соціально-економічного розвитку держави на 2006 рік, ні чітких прогнозів щодо інфляції. Ні пропозицій щодо коригування бюджету відповідно до нових цін на газ, – вважає Литвин. Відповідальність за газову кризу спікер покладає не лише на нинішній уряд, а й на попередній.

    Володимир Литвин, голова Верховної Ради: ”Улітку 2005 року підписали протокол, де було зафіксовано, що за ініціативою української сторони відбувається перегляд протоколу, яким передбачалась практика транзиту і поставки газу для України до 2009 року, але потім, коли прорахували, що Україна від цього втрачає – включили задню передачу і почали розказувати, що ми вимагаємо виконання тих зобов’язань, які були”.

    "Новый канал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.