• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк зустрівся з Юсефом Садакою
    Опубликовано: 2006-01-28 12:29:00

    27 січня ц.р. відбулася зустріч Міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка з Послом Ліванської Республіки в Україні Юсефом Садакою з нагоди вручення ним копій вірчих грамот.

    У ході зустрічі було обговорено сучасний стан відносин між Україною та Ліванською Республікою в різних сферах, а також перспективи розвитку двостороннього співробітництва.

    Сторони погодилися з необхідністю активізації політичного діалогу та торговельно-економічного співробітництва між двома країнами, поглиблення співпраці в гуманітарній сфері.

    Було висловлено сподівання, що призначення Посла та відкриття Посольства Лівану в Києві сприятиме подальшому розвитку двосторонніх українсько-ліванських відносин.

    Під час бесіди відбувся також обмін думками щодо ситуації на Близькому Сході, зокрема, в контексті результатів проведених цими днями парламентських виборів на палестинських територіях.

    Прес-служба МЗС

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.