• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко заслухав звіт про ситуацію в Алчевську
    Опубликовано: 2006-01-28 14:18:00

    Президент України Віктор Ющенко заслухав звіт міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Віктора Балоги щодо ходу робіт із ліквідації наслідків аварії на магістральному теплопроводі в Алчевську Луганської області. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    В. Балога поінформував Главу держави, що на виконання доручення Президента до Алчевська активно надходить допомога з різних регіонів України – йдеться, у першу чергу, про приїзд у місто висококваліфікованих фахівців із усім необхідним для відновлювальних робіт обладнанням та технікою. Міністр зокрема відзначив оперативні дії «Укрзалізниці», від якої до Алчевська вже прибула тисяча спеціалістів зі своєю апаратурою. В. Балога повідомив В. Ющенку, що місто очікує прибуття ще приблизно такої ж кількості людей з регіонів для участі у подоланні наслідків аварії.

    Таким чином, поінформував міністр Президента, завдяки оперативній та вагомій допомозі з усіх регіонів є всі підстави стверджувати, що наслідки аварії у Алчевську будуть повністю ліквідовані протягом найближчих десяти днів – тобто значно раніше, ніж планувалося на початку робіт.

    26 січня у Алчевську працювала урядова група. На засіданні за участю представників місцевої влади були визначені першочергові дії для подолання аварії та ліквідації її наслідків, а також графік відновлення теплопостачання житлових будинків міста. Крім того, на виконання доручення Глави держави уряд виділив необхідні кошти для надання допомоги Алчевську. Президент також доручив керівникам усіх регіонів України у дводенний термін відрядити кваліфікованих фахівців для участі у відновлювальних роботах з ліквідації наслідків аварії.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.