• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Катеринчук хоче організувати конкурс для Януковича
    Опубликовано: 2006-02-20 15:50:00

    "Після учорашнього телеефіру Віктора Януковича, ми вирішили провести всеукраїнський конкурс "Подаруй Януковичу книгу", - заявив сайту RAZOM заступник керівника виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Микола Катеринчук, коментуючи учорашні висловлювання Януковича на "ідейно близькому" Партії Регіонів телеканалі про те, що він любить читати історичні книжки та слухати класичну музику.

    "Оскільки Віктору Федоровичу зараз нема часу ходити по книжковим магазинам, по букіністичним лавкам, скуповуючи історичні новинки та раритети, ми запропонуємо кожному бажаючому внеси свою лепту в інтелектуальний розвиток лідера "Регіонів", - сказав Катеринчук. - Думаю, найпопулярнішим серед подарунків для Януковича буде збірка поезій Анни Ахматової".

    "А оскільки Віктор Федорович признався також , що дуже любить слухати світову музичну класику, - сказав Катеринчук, - ми запропонуємо також другий етап конкурсу, який буде називатися "Подаруй Януковичу платівку з класикою".

    Прес-служба НСНУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.