• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Саварин відвідав Чернівецьку область
    Опубликовано: 2006-03-21 17:47:00

    20 березня 2006 року Чернівецьку область відвідав з робочою поїздкою голова Державного департаменту промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду України Михайло Саварин.

    Керівник зустрівся з інспекторським складом теруправління, на якому проаналізував кількісні та якісні показники наглядової роботи у 2005-му та за 2 місяці 2006 року, зупинився на пріоритетних напрямках роботи Держпромгірнагляду щодо дієвого поліпшення професійного рівня інспекторів та вдосконалення нормативної бази.

    Було відзначено, що нормативна база з питань промислової безпеки та охорони праці повинна бути наближена до євростандартів. На сьогодні Держпромгірнаглядом України вирішується проблема щодо питань навантаження інспекторів, які здійснюють нагляд за об’єктами підвищеної небезпеки, в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері.

    Окрім того, було відзначено необхідність співпраці з органами прокуратури і добиватися того, щоб приписи не носили формальний характер.

    Зупинився також на роботі інспекторського складу Державної інспекції охорони праці у виробництві підвищеної небезпеки. Голова піддав різкій критиці роботу інспекції зі здійснення державного нагляду та планування. Було прийнято рішення звільнити з посади начальника інспекції Юрія Кудлика.

    Під час проведення робочої наради з інспекторським складом керівник відповів на запитання, які хвилюють інспекторський склад, та побажав усім плідної роботи.

    У ході робочої поїздки Михайло Саварин також відвідав Чернівецьку обласну державну адміністрацію та зустрівся з її головою Ткачем М.В., з яким обговорив стан промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду в області, зупинився на роботі територіального управління Держпромгірнагляду та кадрових питаннях, окреслив інші питання функціонування органів Держпромгірнагляду.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.