• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Державний секретар України провів зустріч із працівниками Секретаріату Президента України щодо реформування апарату
    Опубликовано: 2005-09-15 09:47:00
    Як повідомила ELCOMARTвыборы прес-служба України, на зустрічі з працівниками Секретаріату Президента України Олег Рибачук обговорив напрями реформування цього органу. Державний секретар України висловив власне бачення подальших умов та принципів роботи Секретаріату. Зокрема, Олег Рибачук наголосив, що «надалі робота має бути побудована на принципі мості».
    Державний секретар зазначив, що Секретаріат Президента України стане дієвим інструментом роботи Президента лише у випадку чіткого визначення його функцій, завдань та місця в системі органів державної влади. «Все, що в діяльності Секретаріату та РНБО суперечить Конституції, – буде відмінено», – заявив Рибачук. Також він додав, що «в цих структурах не будуть працювати люди, які напряму пов’язані з бізнесом».
    Олег Рибачук повідомив, що для оптимізації роботи тепер у Державного секретаря буде один перший заступник і заступник. Досі Державний секретар мав чотири заступники.
    Олег Рибачук заявив, що «до розробки проекту реорганізації структури Секретаріату будуть залучені громадські організації та західні експерти». Також проект буде обговорено на окремій робочій нараді із керівниками структурних підрозділів Секретаріату та радниками.

    ELCOMARTвыборы`2006

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.