• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Тернопільщині відбулася районна конференція Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-10-04 13:06:00
    Наше життя миттєво змінюється, як і політичні уподобання. Якщо ще півроку тому багатьом з присутніх на конференції запропонували б вступити у лави Партії регіонів, то вони скоріш за все відмовилися. Бо тоді вірили, сподівалися на інші політичні сили.
     
    Пройшло півроку і міф розвіявся, люди зрозуміли що вчорашні „месії”, прийшовши до влади, геть забули кому вони служать і хто їх обрав, і хто на них надіявся, і кого вони врешті-решт просто зрадили. Реалії сьогодення такі, що вчорашні, навіть байдужі люди до політики, сьогодні охоче вступають у Партію регіонів, бо розуміють, що ця політична сила не підведе, а зробить усе, щоб відродити Україну і повернути громадянам гідне життя.

    Делегати конференції обрали головою Теребовлянської районної організації Тернопільського обласного відділення Партії регіонів Василя Кавулича.

    Прес-служба Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.