• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Політичне життя прикарпатських регіоналів оживилось
    Опубликовано: 2005-11-22 15:05:00
    Це помітно, насамперед, зростанням партійних осередків. Наприклад, в Рогатинському районі вже створено 19 первинних партійних організацій. Характерно, що в и партії тут прийнято 40 молодих людей, більше 50-ти жінок. Такі позитивні процеси проходять і в ряді інших організацій. Про це позитивно продемонструвала і обласна партійна конференція, яка днями відбулася. В доповіді голови обласної організації Володимира Личука, у виступах делегатів основна увага була зосереджена на невідкладних завданнях, що стоять перед партійними організаціями. Інтерес учасників конференції викликала представлена концепція виборчої кампанії на Прикарпатті. В ній з урахуванням специфіки районів, уроків минулих виборів визначена тактика поведінки обласної партійної організації на весь виборчий процес.

    Не менш жваво обговорювалась на конференції і розроблена Партієї регіонів стратегія економічного розвитку України. Схвалюючи в основному цей важливий партійний документ, учасники конференції підкреслювали на неообхідність викласти його в більш доступній формі, конктретизувати окремі проблеми, краще врахувати питання регіонів.

    На конференції виступила Політради Партії регіонів, керівник жіночої організації “Берегиня України” Людмила Кириченко. Вона детально охарактеризувала соціально-політичну обстановку в Україні, діяльніть Партії регіонів і її лідера Віктора Януковича. Зупинилась на конкретних завданнях, що нині стоять перед партійними організаціями.

    Конференція ще раз підкреслила, що прикарпатські регіонали налаштовані по бойовому і готові організовано та ефективно провести наступні вибори.

    Інформаційний сервер Партії регіонів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.