• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кава та чай допомагають ікам та товстушкам зберегти печінку
    Опубликовано: 2005-12-05 09:44:00
    Кава і чай можуть знизити ризик серйозного захворювання печінки у людей, що дуже зловживають ем або мають надмірну вагу. Такого висновку дійшли дослідники з National Institute Diabetes and Digestive and Kidney Diseases і Social & Scientific Systems, Inc. Їхній матеріал у неділю опублікував журнал Gastroenterology.
    Вони встановили, що ті, хто виає більше двох чашок кави або чаю в день, наину менше ризикують отримати захворювання печінки, ніж ті, хто виає в день менше однієї чашки.
    "Поки що надто рано закликати пацієнтів пити більше кави чи чаю, проте висновки нашого дослідження потенційно пропонують людям з високим ризиком розвитку хронічного захворювання печінки дієвий шлях зниження цього ризику", - каже доктор Констанс Кермо.
    В дослідженні взяли участь близько 10.000 чоловік.
    Инф. Рronovosti
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.