Кава та чай допомагають ікам та товстушкам зберегти печінку

05 дек, 09:44

Кава і чай можуть знизити ризик серйозного захворювання печінки у людей, що дуже зловживають ем або мають надмірну вагу. Такого висновку дійшли дослідники з National Institute Diabetes and Digestive and Kidney Diseases і Social & Scientific Systems, Inc. Їхній матеріал у неділю опублікував журнал Gastroenterology.
Вони встановили, що ті, хто виає більше двох чашок кави або чаю в день, наину менше ризикують отримати захворювання печінки, ніж ті, хто виає в день менше однієї чашки.
"Поки що надто рано закликати пацієнтів пити більше кави чи чаю, проте висновки нашого дослідження потенційно пропонують людям з високим ризиком розвитку хронічного захворювання печінки дієвий шлях зниження цього ризику", - каже доктор Констанс Кермо.
В дослідженні взяли участь близько 10.000 чоловік.
Инф. Рronovosti

Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/39783.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM