• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Інформація про вакансії, зареєстровані у державній службі зайнятості
    Опубликовано: 2005-11-14 15:06:00
    Станом на 1 листопада 2005 року кількість зареєстрованих у службі зайнятості вакансій становила 214,6 тисяч, що на 12,7% більше ніж на відповідну дату 2004 року, в тому числі для законодавців, державних службовців і керівників, професіоналів, фахівців та технічних службовців – 55,9 тис. вакансій; для робітників сфери обслуговування та торгівлі, кваліфікованих робітників сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства, кваліфікованих робітників з інструментом, операторів та складальників устаткування і машин – 130,7 тис. вакансій; для осіб, які не мають професії або займали місця, що не потребують спеціальної підготовки – 28,0 тис. вакансій.
    Найбільшим попитом на ринку праці користаються професії, пов’язані з наявністю високого рівня освіти та кваліфікації. Підприємствам, що пропонують високий рівень оплати праці, потрібні менеджери, банківські працівники, дизайнери, бухгалтера високої кваліфікації, з відповідним досвідом роботи. Сьогодні не вистачає інженерів, вчителів, спеціалістів державної служби, медичних сестер, продавців продовольчих товарів. Багато заявок надходить від роботодавців на електрогазозварників, слюсарів, токарів, швачок, столярів, водіїв усіх категорій, трактористів, висококваліфікованих робітників на будівництві. Поряд з цим сьогодні існує потреба у некваліфікованих працівниках: охоронцях, двірниках, прибиральницях, стоах, підсобних робітниках тощо.
    Инф. Dcz
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.