• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Середня зарплата в Донецькій області у вересні вперше перевищила 1000 гривень
    Опубликовано: 2005-10-25 17:19:00
    У вересні поточного року середня заробітна плата з розрахунку на одного штатного працівника загалом по Донецькій області вперше перевищила тисячу гривень і становила 1027 гривень, що на 2,8 відсотка більше, ніж в попередньому місяці. Вересневий рівень оплати праці в середньому вищий питкового мінімуму для працездатних осіб (453 грн.) в 2,3 разу. У промисловості середня зарплата збільшилася в порівнянні з серпнем на три відсотки і досягла 1241 грн.
    Реальна заробітна плата (з урахуванням зміни цін і сплачених податків) за місяць підвищилася на 1,7 відсотка. В ранжируваному ряді видів економічної діяльності перше місце зайняли працівники підприємств з видобутку неенергетичних матеріалів (1723 грн.), друге - авіатори (1663 грн.). Третю позицію зайняли працівники морського транспорту, що лідирували з березня по серпень (1592 грн.). Найнижчою залишається оплата праці працівників легкої промисловості (583 грн.), культури - 582 грн., охорони здоров'я - 529 грн. Мова йде про нараховані суми. Заборгованість з виплати заробітної плати в області, включаючи підприємства-банкроти і ті, що припинили діяльність, за станом на 1 жовтня 2005 року становила 243,9 мільйона гривень.
    Урядовий портал
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.