• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Знову фермери з усієї Європи зібралися на протест у Брюселі, висловлюючи своє незадоволення з приводу ряду проблем, що турбують їх галузь.
    Опубликовано: 2024-06-05 14:02:39

    Знову фермери з усієї Європи зібралися на протест у Брюселі, висловлюючи своє незадоволення з приводу ряду проблем, що турбують їх галузь. Цей масштабний протест є відповіддю на низку проблем, з якими стикаються фермери, такі як низькі ціни на продукцію, складність у забезпеченні працівників та зростання конкуренції на світовому ринку.

    Однією з ключових причин протесту є низькі ціни на сільськогосподарську продукцію, що негативно впливає на доходи фермерів. Незважаючи на велику кількість робочих годин та великий обсяг вкладених зусиль, багато фермерів все ще змушені боротися за виживання через низьку вартість їхніх товарів.

    Поряд з цим, проблемою стає складність у забезпеченні працівників на фермах. Багато сільськогосподарських підприємств стикаються з відсутністю кваліфікованої робочої сили, що може значно ускладнити виробничі процеси та вплинути на якість продукції.

    Крім того, фермери обурені ростом конкуренції на світовому ринку. Завдяки глобалізації та вільній торгівлі, сільське господарство стає все більш конкурентоспроможним, що ставить під загрозу існування малих сільськогосподарських підприємств.

    У зв'язку з цим, фермери закликають уряди Європейського Союзу до прийняття заходів, спрямованих на підтримку сільськогосподарських господарств. Вони вимагають збільшення цін на їхню продукцію, полегшення у доступі до фінансової підтримки та розвитку програм, спрямованих на забезпечення стабільності у цій важливій галузі.

    Цей протест нагадує урядам про важливість підтримки сільськогосподарських господарств та виробників, які забезпечують нас продуктами щоденного споживання.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.