• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зростання експорту м'яса птиці: Україна збільшила виторг на 23% за 2 місяці
    Опубликовано: 2024-04-06 15:28:10

    Зростання експорту м'яса птиці: Україна збільшила виторг на 23% за 2 місяці

    У перші два місяці 2024 року експорт м'яса птиці з України зрос на 23% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це вказує на позитивну динаміку у секторі птахівництва країни, що підтверджується даними Державної служби статистики України.

    За даними відомства, загальний обсяг експорту м'яса птиці з України за січень-лютий 2024 року склав 42,5 тис. тонн, що на 23,1% більше, ніж у відповідний період 2023 року. У грошовому вираженні виторг від експорту птахівницької продукції також зрос на 23% і склав 87,4 млн доларів.

    За даними Державної служби статистики, найбільшими споживачами українського м'яса птиці залишаються країни Європейського союзу. Проте спостерігається також зростання попиту на українську птахівницьку продукцію в Азії та Африці.

    Сприятливий зріст експорту м'яса птиці з України можна пояснити кількома факторами. По-перше, підвищення якості продукції та впровадження нових стандартів у галузі птахівництва. По-друге, активна робота українських підприємств з розширення експортних ринків та залучення нових клієнтів.

    Загалом, позитивна динаміка експорту м'яса птиці свідчить про стабільність та перспективність українського птахівництва на міжнародному ринку. Розвиток цієї галузі є важливим чинником для підтримання економічної стабільності країни та зміцнення її позицій на світовому аграрному ринку.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.