• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПАЕК розширює експорт агропродукції під власним брендом на європейський ринок
    Опубликовано: 2024-03-27 15:47:13

    ПАЕК розширює експорт агропродукції під власним брендом на європейський ринок

    Підприємство "ПАЕК" планує значно збільшити обсяг експорту своєї агропродукції на європейський ринок. Зокрема, компанія планує вивести до 40% своєї продукції під власним брендом на зовнішні ринки. Це дозволить підприємству значно розширити свої можливості та збільшити прибутковість.

    ПАЕК вже є одним з провідних виробників агропродукції в Україні, спеціалізується на вирощуванні зернових, олійних культур та бобових. Підприємство має власні сучасні технології обробки ґрунту та зберігання продукції, що дозволяє йому виробляти високоякісну продукцію з високими показниками врожайності.

    Один з головних пріоритетів "ПАЕК" - це забезпечення якості своєї продукції. Підприємство вкладає значні зусилля в контроль якості на кожному етапі виробництва - від вибору насіння до готової продукції. Це дозволяє підприємству випускати продукцію, яка відповідає найвищим стандартам якості.

    Ще однією важливою складовою успіху компанії є її стратегічне розташування. ПАЕК розташований в центрі України, що забезпечує йому зручний доступ до ключових транспортних магістралей та портів для експорту своєї продукції.

    Збільшення обсягів експорту під власним брендом на європейські ринки є стратегічним кроком для "ПАЕК". Це не тільки дозволить компанії збільшити свою присутність на зовнішніх ринках, але й позитивно вплине на її фінансові показники та стане вагомим внеском у розвиток аграрного сектору України.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.