• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Емманюель Макрон наполягає на обмеженні експорту української пшениці
    Опубликовано: 2024-03-26 16:09:42

    Президент Франції Емманюель Макрон під час пресконференції в Брюсселі висловив свою позицію щодо обмеження експорту м'яких сортів української пшениці.

    Згідно з інформацією, яку повідомило Укрінформ, Макрон заявив про необхідність включення пшениці до переліку товарів, на які будуть застосовані обмеження, зокрема, мова йде про м'які сорти.

    Президент Франції підкреслив важливість уникнення дестабілізації європейського ринку продовольства та закликав сторони знайти баланс.

    "Ми хочемо, щоб Україна продовжувала експортувати в цих складних умовах, але не за рахунок корисливих інтересів. Іноді європейські виробники збираються скористатися цією угодою, щоб виробляти в Україні та реімпортувати за менш обтяжливими правилами", - заявив Макрон.

    Президент Франції пояснив свою позицію українському лідеру Володимиру Зеленському, вважаючи, що це робить українську перспективу більш прийнятною для Європи.

    Такі дії відображають спільне бажання Франції та Німеччини забезпечити справедливість та рівноправ'я на ринку, забезпечуючи, що кожна сторона має можливість розвивати свої економічні можливості.

    У будь-якому випадку, це рішення Макрона викликає дискусії і призводить до пошуку компромісу між сторонами з метою збереження стабільності на міжнародному ринку.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.