• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Київщині будується новий склад запчастин для сільськогосподарської техніки компанії Horsch
    Опубликовано: 2024-03-17 16:14:28

    На Київщині будується новий склад запчастин для сільськогосподарської техніки компанії Horsch. Це будівництво є частиною стратегії компанії щодо розширення присутності на українському ринку.

    За даними компанії Horsch, новий склад буде забезпечувати широкий асортимент запчастин для всієї лінійки сільськогосподарської техніки, що працює на українських полях. Він також підтримуватиме поточний сервіс і обслуговування для всіх клієнтів компанії в Україні.

    За словами представника компанії, це рішення було прийнято на підставі зростаючого попиту на продукцію Horsch в Україні та навколишніх країнах. Збільшення обсягів продажу вимагає покращення логістичних можливостей та забезпечення швидкого доступу до запчастин для клієнтів.

    Планується, що новий склад буде введено в експлуатацію до кінця цього року. Він буде розташований у стратегічно важливому місці для зручності транспортування запчастин по всій країні. Розмір і потужність складу дозволить зберігати великі обсяги запасних частин для миттєвого відгуку на потреби клієнтів.

    Цей крок компанії Horsch свідчить про довгострокові плани на українському ринку та готовність інвестувати в розвиток своєї діяльності в регіоні. Новий склад запчастин стане ще одним кроком у зміцненні позицій компанії на ринку та підвищенні задоволеності клієнтів.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.