• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські аквафермери можуть отримати безкоштовні корми для вирощування лососевих видів риб
    Опубликовано: 2024-03-05 15:03:42

    Українські аквафермери можуть отримати безкоштовні корми для вирощування лососевих видів риб завдяки програмі підтримки, яку реалізує продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки Європейського Союзу. Ця програма спрямована на подолання негативних наслідків війни та відновлення ланцюжків постачання у галузі аквакультури.

    Міністерство аграрної політики та продовольства України підтвердило реалізацію цієї програми, яка передбачає надання нагальної допомоги аквафермерам у доступі до кормів для риби. Ця допомога буде надана для різних вікових груп вирощуваних видів риб та на різних етапах їхнього виробництва.

    Учасники програми повинні мати чисту податкову історію та своєчасно подавати звіти про обсяги виробництва продукції аквакультури. Після відбору кандидатів, вони матимуть можливість отримати корм у пунктах роздачі, покривши транспортні та логістичні витрати самостійно.

    Ця ініціатива має на меті підтримати українських аквафермерів у складний період після війни та забезпечити стабільність їхнього бізнесу. Забезпечення кормами є важливим кроком для забезпечення росту та розвитку аквакультурного сектору в Україні.

    Варто відзначити, що ця програма є частиною ширшої стратегії відновлення економіки та агропромислового сектору в Україні після війни. Вона сприятиме збереженню та розвитку аквакультурного потенціалу країни, що важливо для її продовольчої безпеки та економічного зростання.

    Аквафермери, які бажають скористатися можливістю отримати безкоштовні корми, повинні вчасно подати свої заявки та дотримуватися всіх вимог програми, що допоможе їм забезпечити стабільність та успішний розвиток свого бізнесу.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.