• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безалкогольні напої: виробники подвоїли сплату податків
    Опубликовано: 2024-02-15 17:01:16

    У 2023 році виробники безалкогольних напоїв та мінеральної води зробили вражаючий крок у напрямку сплати податків, показавши подвійний зріст у порівнянні з попереднім роком. Цю інформацію оприлюднив голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, Данило Гетманцев, у своєму Telegram-каналі.

    За його словами, в цей період представники галузі сплатили у бюджет підвищену суму в розмірі 2,8 мільярди гривень. Це дозволяє говорити про значний внесок виробників у економічний розвиток країни через оплату податків.

    Гетманцев також зазначив, що більше двох третин цієї суми, а саме 68,5%, було забезпечено трьома провідними компаніями у галузі: "Кока-Кола", "Оболонь", "Красилівське" і виробничою фірмою "Панда".

    "Кожен з цих трьох лідерів відзначається не лише значною сумою сплачених податків, але й вищим, ніж середньогалузеве, навантаженням у відповідних категоріях. Наприклад, "Кока-Кола" виступає лідером як за обсягом сплачених ПДВ, так і за податком на прибуток", - підкреслив нардеп.

    Ці дані свідчать про стабільний розвиток галузі безалкогольних напоїв в Україні та її значний внесок у фінансову систему країни. Збільшення обсягів сплати податків є важливим кроком для підтримки економічного зростання та стабілізації фінансів.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.