• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські фермери приєднуються до скоординованого блокування кордонів
    Опубликовано: 2024-02-17 16:01:51

    Українські фермери приєднуються до скоординованого блокування кордонів

    У середу, 12 лютого, чеські фермери приєдналися до скоординованого блокування кордонів у знак протесту проти низьких цін на сільськогосподарську продукцію. Ця акція призвела до надзвичайних транспортних заторів на кордоні між Чехією та Німеччиною, що призвело до великих затримок у русі автомобільного транспорту.

    Фермери вимагають вищих цін на свою продукцію, яку вони вважають надто низькою, щоб покрити витрати на виробництво. Вони стверджують, що недостатні ціни завдають серйозного шкоди їх бізнесу та доводять до фінансової незрілості. Фермери також висловлюють обурення збільшенням вартості палива, яке також негативно впливає на їхню прибутковість.

    Протестуючі фермери отримали підтримку від інших груп, включаючи водіїв вантажівок та інших сільськогосподарських робітників, які також страждають від низьких цін та високих витрат на виробництво. Представники фермерських організацій заявили, що вони планують продовжити блокаду кордонів до тих пір, поки їхні вимоги не будуть виконані.

    Уряд Чехії відреагував на протест, висловивши занепокоєння щодо заторів на кордоні та обіцявши шукати компромісне рішення. Він також закликав фермерів відмовитися від блокади кордонів, оскільки це призводить до значних незручностей для інших громадян та підприємств.

    Ця акція фермерів в Чехії стала частиною ширшого руху протесту фермерів у Європі, які стикаються з проблемами низьких цін та високих витрат на виробництво. Це викликало серйозну дискусію в суспільстві щодо справедливості цін на продукти сільського господарства та підтримки для фермерів у складних економічних умовах.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.