• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Необхідність підтримки молочної галузі в Україні: аналіз та перспективи
    Опубликовано: 2024-02-14 18:05:38

    Голова комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики, член фракції "Слуга народу" Олександр Гайду розповів про важливість розширення підтримки виробників та переробників молока в Україні. Він наголосив, що молочна галузь стикається з численними проблемами, які стримують її розвиток, тому необхідно активно залучати державну підтримку.

    Парламентар зазначив, що діалог між владою та бізнесом у цій сфері є важливим кроком для знаходження рішень. За його словами, результатом цього спілкування може бути розробка законопроєктів та ухвалення законів, спрямованих на підтримку молочного сектора.

    Гайду вважає, що державна підтримка молочної галузі має бути однозначною. Він підкреслив, що без кредитування стає важко як середнім, так і великим підприємствам, а для малих підприємств ситуація стає ще складнішою. Тому важливо впроваджувати як кредитні, так і урядові програми, а можливо, навіть отримувати дотації від міжнародних партнерів у вигляді грантів.

    Він також нагадав про існуючі програми кредитування для сільськогосподарських виробників та обговорення збільшення обсягів кредитування на одного сільгоспвиробника. Такі заходи спрямовані на покращення ситуації в молочній галузі та забезпечення її стабільного розвитку.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.