• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польські фермери знову заблокували два пункти пропуску
    Опубликовано: 2024-02-13 13:05:53

    12 лютого о 10:10 розпочалися акції протесту польських фермерів біля двох пунктів пропуску на кордоні з Україною. Один з них розташований поблизу міста "Зосін". Учасники протесту планують пропускати по три вантажівки за годину, що може створити труднощі для вантажопотоку.

    Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби України.

    Зазначається, що протестуючі дозволять проїзд легковим автомобілям, автобусам, а також транспортним засобам з гуманітарною допомогою, враховуючи терміновість цих перевезень. Проте, вантажні автомобілі до 3,5 тонн будуть обмежені у пропуску.

    У ДПСУ також повідомили, що біля пункту пропуску "Долгобичув" також заблоковано рух. Учасники акції планують пропускати по дві вантажівки на годину у кожному напрямку, що може значно уповільнити транспортний потік.

    Крім того, відновлено блокування на напрямку пунктів пропуску "Медика – Шегині", яке було тимчасово припинено 10 лютого. Протестувальники планують пропускати по одній вантажівці в годину. Проте, легковий автотранспорт та автобуси не потраплять під ці обмеження.

    Такі дії фермерів можуть спричинити тимчасові труднощі для вантажних перевезень та подорожуючих через кордон з Польщею. Держприкордонслужба закликає водіїв бути обережними та дотримуватися інструкцій при проходженні пунктів пропуску.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.