• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Огляд зерновозів-напівпричіпів: оптимальні моделі та їх використання
    Опубликовано: 2024-01-31 16:45:05

    Сільське господарство – одна з провідних галузей в Україні, яка постійно розвивається. Для швидшого та надійнішого транспортування зерна застосовується спецтехніка. Особливою популярністю користується зерновоз напівпричіп – це особливий тип причепа, що розрахований на перевезення сипучих вантажів. Придбати машину за доступною ціною можна в магазині «Автек». Представлені моделі відповідають стандартам, мають високі технічні параметри та оптимальну функціональність. 

    Переваги зерновозів напівпричепів 

    Спеціальні сільськогосподарські агрегати потрібні для того, щоб оперативно та безпечно транспортувати зерно до елеватора без втрат. З цією метою застосовуються сучасні зерновози напівпричепи. Вони являють собою особливу конструкцію, що опирається на тягач. Має закритий тип кузова, який розрахований на перевезення зернових культур, а також круп, бобових, насіння ріпаку тощо.

    За конструкцією зерновози напівпричепи дуже схожі на контейнеровози, це дає змогу транспортувати одночасно більше зерна, адже в Україні діє обмеження в чотири тонни на машини звичайного типу. Це питання вирішила німецька компанія «Кессборер»: вони представили модельний ряд напівпричепів для зерна, що створені то типу контейнера.

    Дана техніка має такі переваги:

    • корисне навантаження збільшене за рахунок полегшення рам;

    • вмонтоване посилене шасі, яке витримує складні дорожні умови;

    • конструкція повністю захищає вантаж від дощу та потрапляння вологи;

    • антикорозійне покриття деталей, що робить машину довговічною;

    • тентований дах гарантує швидке завантаження сипучої продукції;

    • система саморозвантаження полегшує та прискорює процес управління.

    Для українських доріг техніка Кессборер підходить якнайкраще. Адже вона характеризується посиленою міцністю опори та розрахована на тривалу експлуатацію. Оптимальну тривалість експлуатації гарантує німецька якість. 

    Яку модель зерновоза купити

    На сайті «Автек» ви знайдете сучасні моделі, які мають широкий попит. Для регулярного застосування рекомендуються самоскиди об’ємом до 50 м3 алюмінієвого типу. Посилена система профілів дозволяє використовувати їх для перевезення великих вантажів. При цьому гарантовано зберігаються показники надійності. Агрегат оснащений інноваційною гальмівною системою для повної безпеки.

    Повна вартість залежить від комплектації. «Автек» пропонує можливість придбати машину від німецького бренду в лізинг або кредит. Компанія є офіційним представником «Кессборер» в Україні, тому гарантує якість, яка підтверджена сертифікатами. Можна купити оптом та отримати знижку. Технічні параметри прописані в каталозі. Для більш детальної інформації слід звернутися до відділу продажів. 

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.