• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Український виробник яблук відправив партію продукції до Об'єднаних Арабських Еміратів
    Опубликовано: 2023-09-14 18:09:37

    Великий український виробник яблук з Тернопільської області, фермерське господарство "Гадз," розпочав новий експортний сезон. Перші контейнери зі смачними українськими яблуками відправлені до Об'єднаних Арабських Еміратів, як повідомляється у їхньому офіційному акаунті на Facebook.

    Серед сортів яблук, які користуються особливим попитом на зовнішньому ринку, компанія наводить наступні: Gala Dark Baron, Gala Schniga schniCo red, Gala Schniga schniCo, Honey Crisp. Ці сорти славляться своєю яскравою смаковою палітрою та високою якістю.

    Експорт українських яблук на міжнародні ринки є важливим кроком для розвитку аграрного сектору України. Зокрема, Об'єднані Арабські Емірати є потужним імпортером фруктів і овочів, і відкриття доступу до цього ринку дозволить українським фермерам розширити свої можливості та збільшити виручку від експорту.

    Фермерське господарство "Гадз" відоме своєю високою якістю продукції та дотриманням найвищих стандартів виробництва. Це дозволяє їм завойовувати довіру споживачів як на внутрішньому, так і на міжнародному ринку.

    Запуск експортного сезону є важливою подією для українського сільськогосподарського сектору, оскільки це сприяє розвитку економіки та підвищенню ефективності виробництва. Українські фермери продовжують розширювати свої ринки збуту та вивчати нові можливості для експорту продукції.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.