• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільший виробник добрив відновлює роботу
    Опубликовано: 2023-03-03 15:09:41

    ПАТ «Сумихімпром» розпочало поетапне відновлення після вимушеної зупинки минулого року. Про це говориться у повідомленні підприємства, agronews.ua.

    «Ми завершили відновлювальні роботи, капремонти та вже у квітні запускаємо базові цехи підприємства. Запрацює весь технологічний цикл. Ми завантажуємо в повному обсязі цехи з випуску мінеральних добрив, пігментів та сірчанокислотне виробництво», — наголосив виконавчий директор ПАТ «Сумихімпром» Володимир Волков.

    Вже у квітні потужності підприємства зможуть щомісячно виробляти 20-25 тис. т добрив.

    «Це питання продовольчої безпеки країни. Ми маємо виконати виробничий план, який передбачає випуск понад 200 тис. т складних добрив протягом пів року. Україна має розраховувати на власне виробництво. Війна продемонструвала, що імпортери не завжди вчасно поставляють добрива за тих ризиків, які були і є в Україні», — зазначив Волков.

    І додав, що «Сумихімпром» не планує звужувати асортимент і випускатиме NPK та NP добрива.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.