• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фінляндія виділить 7 мільйонів євро на транспортування українського зерна до країн Африки
    Опубликовано: 2022-11-11 12:05:32

    Фінляндія надасть виділить Світовій продовольчій програмі майже 7 мільйонів євро на транспортування українського зерна до країн Африканського Рогу. Про це повідомляє фінське видання Yle.

    Деталі
    Відповідну гуманітарну допомогу надасть Міністерство закордонних справ Фінляндія. Країна виділить 15,7 млн євро африканським країнам, які особливо залежать від імпорту зерна з України та на які особливо сильно впливають негативні наслідки російської військової агресії.

    З цієї суми близько 7 млн євро піде на підтримку транспортування зерна лінією ЗПС, а решта буде спрямована на збільшення гуманітарної допомоги для країн Африканського Рогу, зокрема Сомалі.

    Видання також нагадало, що фінську гуманітарну допомогу іншим країнам, крім ВПП, доставляє також Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Червоний Хрест Фінляндії та Міжнародний комітет Червоного Хреста.

    Інф. minfin.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.