• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна заарештувала 315 вагонів з міндобривами на 350 млн грн, що належать підприємствам РФ і Білорусі
    Опубликовано: 2022-07-06 12:06:55

    На 315 залізничних контейнерів вартістю понад 10 мільйонів гривень та товарно-матеріальні цінності на суму понад 350 мільйони гривень, які належать підприємствам Росії та Білорусі, накладено арешт. 

    Про це повідомили в Офісі генерального прокурора України.

    Як зазначили у відомстві, на території України знаходяться залізничні контейнери, що належать російським та білоруським підприємствам, а також 300 залізничних вагонів з мінеральними добривами, які були ввезені та використовувалися із порушенням митного законодавства України.

    "З метою забезпечення збереження цього майна як речових доказів та їх можливої конфіскації у подальшому Офісом Генерального прокурора на підставі рішень слідчих суддів Шевченківського районного суду м. Києва накладено арешти. Орієнтовна вартість арештованого майна складає понад 360 млн грн", - йдеться у повідомленні.

    Зазначається, що досудове розслідування здійснюється Бюро економічної безпеки за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК України).

    Нагадаємо, 29 червня у поліції повідомили про арешт майна російських компаній на майже 18 мільйонів гривень. Фактичні власники майна отриманий дохід від його користування виводять на рахунки російських та офшорних компаній.

    Анастасія Перцева

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.