• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент висловлюється за доцільну архітектурну забудову столиці
    Опубликовано: 2005-09-30 13:47:00
    Президент України перекй, що будь-яке будівництво в історичній частині Києва повинно бути сприйнято громадою і не порушувати архітектурний ландшафт міста.
    Про це Віктор Ющенко заявив сьогодні журналістам, коментуючи запитання стосовно будівництва готелю біля Київського фунікулеру та будинку на Петровській алеї.
    За словами Глави держави, він знає про резонанс, який викликало будівництво цих об’єктів. Президент повідомив, що декілька місяців тому дав доручення київському меру винести це питання для обговорення на Архітектурній раді столиці і дати повторний висновок щодо доцільності подальшого будівництва. Також, за словами Віктора Ющенка, він доручив Голові Секретаріату провести відповідні консультації з Київською міською Радою відносно правових і процедурних рішень, які можна прийняти щодо зазначених об’єктів.
    «Перекй, що київська міська рада повинна продемонструвати, що може чути громаду, чути ті докори, які лунають навколо будівництва цих об’єктів, і прийняти щодо них радикальні рішення», – сказав Президент.
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.