• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З початку року вугледобувні підприємства Луганщини отримали 3622,5 млн.грн.
    Опубликовано: 2005-09-30 12:24:00
    За даними Головного управління економіки облдержадміністрації, в 2005 році державними вугледобувними підприємствами області на виплату заробітної плати спрямовано 1441,6 млн.грн., у тому числі на виплату заборгованості із заробітної плати 52,6 млн.грн. Станом на 1 вересня заборгованість із заробітної плати з нарахуваннями й інших соціальних виплат складає 11,8 млн.грн., з них заробітна плата робітників соціальної сфери та непромислової групи - 8,2 млн. грн., соціальні виплати пенсіонерам, чорнобильцям, лікарняні та інші виплати, які виплачуються тільки за рахунок коштів отриманих від реалізації вугілля - 3,6 млн.грн.
    Основними джерелами фінансування для виплати поточної заробітної плати та погашення заборгованості підприємств вугільної галузі є надходження коштів з Державного бюджету та коштів отриманих від реалізації вугілля споживачам. За 8 місяців поточного року вугледобувними підприємствами області отримано 3622,5 млн. грн., у тому числі від реалізації - 2851,6 млн. грн., з Державного бюджету - 542,2 млн.грн.
    У серпні 2005 року згідно Постанови КМУ від 22 серпня № 793 “Про порядок надання державної підтримки вугледобувних підприємств на часткове покриття витрат із собівартості продукції” в область надійшло 55,3 млн. грн., які використані на виплату поточної заробітної плати і на погашення заборгованості із заробітної плати попередніх років. На теперішній час на рахунках у Держказначействі залишились 2,8 млн. грн. невикористаних коштів, у тому числі шахтах "Білоріченська" – 864 тис.грн., ім. Артема - 164 тис. грн., "Міусинська" - 282 тис. грн., ДП "Антрацит" -1469 тис.грн.
    Урядовий портал
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.