• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До кінця року в Миколаєві планують створити майже 16 тисяч нових робочих місць
    Опубликовано: 2005-09-30 09:15:00
    28 вересня у Миколаївському міськвиконкому відбулося засідання робочої комісії з питань легалізації робочих місць у м. Миколаєві. На засіданні були присутні Миколаївський міський голова В.Д.Чайка, начальник міського управління праці та соціального захисту населення С.М. Бондаренко, директор спеціальної економічної зони “Миколаїв” О.О. Шпіль, керівники підприємств та організацій нашого міста. До участі в роботі комісії також було запрошено керівника експертної комісії Кабміну з приватизації Чорноморського суднобудівного заводу І.І. Котея.
    На початку засідання міський голова Миколаєва зазначив, що всі, хто причетний до питань працевлаштування та створення робочих місць, має зараз звернути особливу увагу на свою ділянку роботи. Адже передбачене міською Програмою зайнятості населення завдання зі створення протягом року 13700 робочих місць об’єктивно збільшилося до 15900.
    До кінця року у місті планується створення нових структур, що має привести до збільшення кількості нових робочих місць. Йдеться про будівництво торгівельно-розважального комплексу “Сіті-Центр” та мікрорайону “Ліски-2”, а також порівняно невеликих комерційних об’єктів.
    Учасники засідання заслухали також інформацію про результати перевірок діяльності підприємств-перевізників. Начальник міського відділу транспорту та зв’язку Г.І. Парнак зазначив, що основними порушеннями в діяльності транспортників є недотримання норм трудового законодавства. Так, приватні підприємці-власники транспорту укладають договори з підприємствами-перевізниками, проте не укладають трудових угод з водіями, а тим паче – з касирами.
    Всім порушникам надано випробувальні терміни для усунення недоліків. У найближчі тижні буде проведено новий конкурс на здійснення пасажирських перевезень у м. Миколаєві, при цьому буде враховуватись як наявна матеріальна база підприємств-перевізників та технічний стан транспорту, так і суворе дотримання підприємцями норм трудового права.
    Урядовий портал
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.