• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо корисний напій для профілактики раку та діабету
    Опубликовано: 2022-02-02 13:05:54

    Істотно знизити ризик розвитку онкологічних захворювань та діабету дозволяє регулярне вживання зеленого чаю. Таку думку висловила дієтолог Антоніна Стародубова Про це повідомляє zdorovia.com, пише agronews.ua.

    У зеленому чаї, як і в чорному, міститься нікотинова кислота, провітаміни А та В та інші корисні речовини. Проте зелений чай через особливості обробки все ж таки особливо багатий на поліфеноли та антиоксиданти, зазначає експерт. Крім профілактичного ефекту, цей вид чаю також покращує зовнішній вигляд шкіри, сприяє активній роботі мозку, підвищує загальну опірність організму.

    Разом з тим вміст кофеїну в ряді сортів зеленого чаю можна порівняти з показниками кави. Тому зелений чай рекомендується вживати у першій половині дня.

    Раніше наголошувалося, що часте вживання зеленого чаю може підвищити рівень сечової кислоти, що призводить до ризику розвитку подагри.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.