• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДК «Газ України» укладатиме угоди на поставку газу підприємствам комунальної теплоенергетики в опалювальний період за умови 100%-го розрахунку за спожитий у 2005 році газ
    Опубликовано: 2005-09-29 09:50:00
    ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» укладатиме угоди на постачання газу в опалювальний період підприємствам комунальної теплоенергетики та виділятиме відповідні обсяги лише за умови 100-відсоткової оплати за природний газ, спожитий з 1 січня до 30 вересня 2005 року. Про це вчора на нараді у Львівській облдержадміністрації з питань підготовки до опалювального сезону 2005-2006 років. наголосив заступник Генерального директора ДК “Газ України” Володимир Денис. Участь у нараді взяли перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Мирослав Сеник, керівники місцевих органів влади, теплопостачальних підприємств Львівщини.
    Учасники наради наголосили на необхідності приведення тарифів на послуги теплопостачання до рівня собівартості послуг у першу чергу шляхом оптимізації видатків теплопостачальних підприємств, своєчасному виділенню дотацій з місцевих бюджетів підприємствам комунальної теплоенергетики, тарифи яких не відшкодовують собівартості виготовленого тепла, а також неухильному погашенні до 1 жовтня заборгованості теплопостачальних підприємств за спожитий поточного року газ.
    Під час наради було також дано низку доручень теплопостачальним підприємствам області щодо активізації роботи з населенням з погашення боргів відповідно вимог постанови Кабінету Міністрів України «Про заходи щодо проведення у 2005 році розрахунків з погашення зобов’язань держави за знеціненими грошовими заощадженнями громадян в установах Ощадного банку колишнього СРСР шляхом погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги».
    ДОВІДКА. Станом на 26 вересня поточного року заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики Львівської області за спожитий газ складає 8,7 млн. грн., 5,6 млн. грн. з яких заборгували підприємства комунальної теплоенергетики м. Львова. Рівень розрахунків підприємств ТКЕ Львівщини з початку 2005 року склав 88%. Повні розрахунки за спожитий в поточному році природний газ забезпечили такі теплопостачальні підприємства Львівщини, як «Стрийтеплоенерго”, ДКП “Стебниктеплоенерго”, НВП “Енергія-Новояворівськ”, КП “Радехівтеплоенерго”, “Жидачівтеплоенерго”, Новокалинівське управління житлово-комунального господарства та деякі інші.
    Прес-служба
    ДК «Газ України»
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.