• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • Аналитика
  • Фермеру
  • Экспортеру
  • Примеры контрактов
  • Реклама
  • Контакты
  • RSS feed
  • Издается с 28 мая 2012 года
  • Стало відомо, яке сало найкорисніше
    Опубликовано: 2021-10-10 11:07:11

    Сало – справжній український продукт, який їдять практично всі, найчастіше з борщем, часником та смачними пампушками. Дуже часто ми їмо цей продукт у різному вигляді – сире, копчене, мариноване, смажене, солоне, й навіть не замислюємося про те, в якому вигляді воно найкорисніше, а в якому – навпаки. Повідомляє obozrevatel, пише agronews.ua.

    Дієтологиня Людмила Гончарова поділилася дуже корисною інформацією стосовно правильного вживання сала та розповіла, яке ж найкорисніше для організму. Експертка зазначила, що лише в сирому вигляді сало має корисні властивості.

    “Якщо ви вживаєте копчене сало, варене або будь-яке інше, то воно втрачає свої властивості, тому що жири змінюють свою біохімічну структуру”, – зауважила вона.

    Також вона додала, що найкраще обирати смачне та натуральне сало дивлячись на його зовнішній вигляд. Ідеальним буде продукт без м’ясних прожилок.

    Дієтологиня пояснила чому – бо саме в таких шарах м’яса можуть бути небезпечні мікроорганізми, які не зникнуть після додавання солі. Вбити паразитів можна лише піддавши сало термічній обробці – зваривши або прокоптити за високої температури.

    Експертка поділилася своїм методом та способом приготування корисного продукту.

    Вона радить вибрати гарне сало й самостійно нашпигувати часником, потім натерти сумішшю солі та пряних трав, покласти в каструлю або миску, обов’язково – шкіркою вниз, щедро присипати сіллю й додати кілька лаврових листочків. Не забудьте обов’язково придавити кришку каструлі пресом та дайте промаринуватися так 3 тижні. В результаті ви отримаєте смачне сало, а найголовніше – повністю безпечне, натуральне та корисне.

    Дієтологиня додала, що їсти сало потрібно не з чимось, а як самостійний продукт – “не вприкуску” з хлібом та борщем. Сире сало нарізається тонко, їсти його треба з зеленню, зеленим огірком або листям салату.

    Найцікавіше – експертка не радить їсти інші продукти як за чотири години до, так і після вживання сала. Вона також зазначила, що денна доза вживання сала – 50 грамів – це максимум.

    Инф. agronews.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    ООО "Мегапрайм груп" (Megaprime Group LLC). тел. +380-50-441-7388; ICQ: 390513874
    Электронная почта проекта: info@agrinews.com.ua. Корпоративные контакты: info@megaprime.com.ua, www.megaprime.com.ua Партнеры: www.e-news.com.ua, www.e-finance.com.ua, www.neboley.com.ua, www.brw.com.ua, www.bookmarket.in.ua
    megaprime.com.ua
    bigmir)net TOP 100
    Яндекс.Метрика

    Яндекс цитирования
    © ООО "Мегапрайм груп". Все права защищены.
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на www.agrinews.com.ua обязательна. Мнения авторов могут не совпадать с позицией редакции. За содержание рекламы ответственность несет рекламодатель. Права на информацию, представленную на www.agrinews.com.ua, принадлежат ООО "Мегапрайм груп".