• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індонезія зацікавлена транспортувати контейнери до Європи через Україну та встановити пряме авіасполучення з Києвом
    Опубликовано: 2005-09-28 14:57:00
    Сьогодні, 28 вересня, підписано Протокол першого засідання Міжурядової українсько-індонезійської комісії з питань економічного та технічного співробітництва. Його підписали співголови двосторонньої комісії: з українського боку - Заступник Міністра транспорту та зв’язку України Павло Рябікін, з індонезійського - Генеральний директор з питань Америки та Європи Міністерства закордонних справ Республіки Індонезія Арізал Еффенді.
    Перше спільне засідання Міжурядової українсько-індонезійської комісії з питань економічного та технічного співробітництва проходило у Києві 27-28 вересня ц.р.
    У ході засідання розглянуто перспективи подальшого розвитку двостороннього співробітництва в таких сферах як: металургія, машинобудування, реконструкція та модернізація енергетичних об’єктів, гумова промисловість, будівництво газо- нафтопроводів та реконструкція нафтопереробних підприємств, наземний та морський транспорт, проведення геологорозвідувальних робіт, літако- та суднобудування, військово-технічне співробітництво, зв‘язок і телекомунікації, легка промисловість, передача технологій, туризм.
    За словами Павла Рябікіна, у транспортній сфері найбільш перспективним є співробітництво в галузі морського та авіаційного транспорту. Обидві країни зацікавлені у розвитку контейнерних перевезень: транспортуванні контейнерів у Західну Європу та Скандинавію у змішаному сполученні (морський транспорт - залізниця) через морські торговельні порти Одеса та Іллічівськ. Крім того, одним з перспективних напрямків співробітництва є імпортні та транзитні перевезення пальмової олії з Індонезії в Україну і далі в європейські країни.
    Також Заступник Міністра транспорту та зв’язку України зазначив, що під час засідання активно обговорювалася можливість встановлення прямого авіарейсу між Києвом та Джакартою (Індонезія). Регулярне авіасполучення сприятиме розвитку туризму між двома країнами. Договірно-правова база для цього вже створена.
    МІНІСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ`ЯЗКУ УКРАЇНИ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.