• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • New Holland розповів про оснащення культиваторів
    Опубликовано: 2021-08-29 10:03:33

    New Holland розповів про оснащення культиваторів

    Для того, щоб стерньовий культиватор відповідав вашим індивідуальним технологічним вимогам, New Holland розробив ряд оснащення.

    Для моделей STC та STX V доступні три типи задніх котків, що гарантує максимально ефективне виконання якісного обробітку ґрунту в умовах вашого поля. Правильно підібраний коток дозволяє подрібнити ґрунт і ущільнити його для провокування проростання падалиці.⠀

    Коток Max Pack має зубчасті сталеві кільця, розміщені з інтервалом 12,5 см, і є ідеальним вибором для роботи на важких ґрунтах, де потрібно подрібнити грудки. Вальці Max Pack не тільки ущільнюють верхній шар ґрунту, а й, завдяки своїй будові, створюють хвилясту поверхню для затримання вологи. Навантаження рівномірно розподіляється між верхнім і нижнім шарами ґрунту. Ролики Max Pack рекомендуємо для роботи з причіпними моделями культиваторів.

    У пружинних котках Vibro Pack втілено переваги зміщених вібраційних пружин, що забезпечує оптимальне ущільнення по всій робочій ширині з низьким опором кочення, ідеально підходить для роботи на середніх і важких ґрунтах. Окрім ущільнення, коток Vibro Pack також ефективно кришить ґрунт. Відстань між кільцями 12,5 см сприяє поглинанню вологи.

    Трубчасті котки добре працюють на всіх ґрунтах і мають перевагу постійного обертання, кришення та ущільнення ґрунту.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.