• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як варена кукурудза може нашкодити здоров’ю
    Опубликовано: 2021-07-10 11:09:45

    Варена кукурудза в літній період є улюбленими ласощами багатьох людей. Цей низькокалорійний продукт здатний збагатити організм чималою кількістю корисних речовин. Однак, у кукурудзи, як і у будь-якого іншого продукту, є зворотна сторона. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

    Користь кукурудзи

    Незрівнянна користь вареної кукурудзи в тому, що при нагріванні не відбувається руйнування оболонки, тобто вона повністю зберігає свої корисні якості. Що входять до складу кукурудзи цінні амінокислоти, такі як лізин і триптофан, нормалізують м’язовий тонус і роботу кишківника.

    Цей овоч містить в собі вітаміни групи А, С, Е, магній, нікотинову кислоту, кальцій, калій, фосфор і багато інших корисні елементи.

    Варена кукурудза є корисним продуктом для людей, які страждають на діабет, оскільки вона нормалізує рівень цукру в крові, для людей з алергією, анемією, ожирінням, анорексією, а також серцевими захворюваннями.

    Шкода кукурудзи

    Негативний вплив кукурудзи відчувається людьми, які мають схильність до тромбозів і надмірного згортання крові. Також є побічна дія вареної кукурудзи — вживання її у великих кількостях може викликати головні болі та розлади шлунка.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.