• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінекономіки впроваджує європейську практику маркування окремих видів продукції
    Опубликовано: 2021-06-22 15:09:00

    Мінекономіки впроваджує європейську практику маркування окремих видів м’яса, а також оливкової олії та меду. Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки, пише agronews.ua.

    Відповідний наказ Мінекономіки від 01.04.2021 року № 679 набув чинності 18.05.2021 і буде введено в дію через 3 роки.Наказ встановлює правила зазначення «країни походження» або «місця походження» в маркуванні:

    – м’яса великої рогатої худоби;

    – свинини;

    – баранини і козлятини;

    – їстівних субпродуктів великої рогатої худоби;

    – м’яса та їстівних субпродуктів свійської птиці;

    – меду;

    – необробленої оливкової олії (virgin olive oil) і оливкової олії екстра-класу (extra virgin olive oil).

    Наказ розроблено на основі вимог 5-ти актів, тому він робить нас ще на крок ближче до створення спільного ринку харчових продуктів з Європейським Союзом.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.