• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Станіслав Ніколаєнко підписав наказ про підвищення зарплати освітянам і науковцям
    Опубликовано: 2005-09-26 15:45:00
    До Дня працівників освіти освітяни і науковці отримають підвищену заробітну плату, наказ про це підписав в.о.міністра освіти і науки Станіслав Ніколаєнко. У наказі йдеться про упорядкування умов оплати праці працівників освіти і науки відповідно до Єдиної тарифної сітки працівників бюджетної сфери, яка введена Кабінетом Міністрів з першого вересня.
    Щойно підписаний наказ МОН конкретизує відповідність посад працівників усіх ланок освіти і наукових установ тарифним розрядам та унормовує їх посадові оклади та законодавчо-нормативно визначені доплати.
    Згідно наказу підвищаться посадові оклади керівників, вчителів і вихователів загальноосвітніх шкіл, позашкільних навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів. Нові посадові оклади буде встановлено й науково-педагогічним працівникам вищої школи.
    У наказі Міністерстві освіти і науки також передбачені виплати преміальних за досягнення у праці, виконання складної роботи, за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників, за суміщення професій, за збільшення обсягу виконуваних робіт та за почесні звання.
    Урядовий портал
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.