• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В'ячеслав Кириленко: Ми лише на старті справжніх соціальних реформ
    Опубликовано: 2005-09-19 10:20:00
    „Жодних офіційних пропозицій чи співбесід щодо роботи у майбутньому уряді станом на сьогодні я не маю, тому коментарі стосовно моєї кандидатури на посаду віце-прем’єра з гуманітарних та соціальних питань, які розповсюдили деякі ЗМІ, стали для мене несподіванкою”, - повідомив виконуючий обов’язки міністра праці та соціальної політики В’ячеслав Кириленко.
    В’ячеслав Кириленко підкреслив, що Міністерство праці та соціальної політики продовжує і надалі інтенсивно працювати. „Перед Міністерством стоїть величезна кількість завдань – ми лише на старті справжніх соціальних реформ, які покликані поставити в центр соціальної політики людину, а не чиновника. Для цього потрібно зробити ще дуже багато, й на виконанні саме цього завдання я зараз концентрую свої зусилля”, - наголосив він.
    „Давати остаточну оцінку роботі кожного у виконавчій владі може лише Президент України Віктор Ющенко, тільки він уповноважений ухвалювати кадрові рішення щодо кожного із урядовців”, - вважає В’ячеслав Кириленко.
    Мінпраці та соцполітики
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.