• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна і Казахстан узгодили статутні документи нафтотранспортного СП
    Опубликовано: 2005-09-15 16:25:00
    Українське державне ВАТ "Укртранснафта" (оператор нафтопровідної системи) і казахстанська Національна компанія "КазМунайГаз" узгодили статутні документи зі створення СП для транспортування казахстанської нафти в Європу. Про це заявив сьогодні голова правління "Укртранснафти" Олександр Тодійчук.
    За його словами, СП вирішуватиме завдання щодо збільшення транспортування нафти сорту Urаls через Україну. Одним із основних завдань СП буде також організація вантажопотоків легкої каспійської нафти по нафтопроводу Одеса - Броди з моменту його прямого використання. "Ми створюємо спільне підприємство (з Казахстаном) для вирішення двох завдань: збільшення вантажопотоку нафти сорту Urаls і транспортування легкої каспійської нафти", - сказав О. Тодійчук.
    За його словами, конкретні обсяги нафти буде визначено додатковими угодами, "але у нас є можливості для збільшення обсягів транспортування нафти Urаls", підкреслив О. Тодійчук.
     
    Урядовий портал

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.