• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Довідки про право на тимчасове перебування в Україні діятимуть до 1 квітня 2006 року
    Опубликовано: 2005-09-14 17:28:00
    Як повідомив прес-службі міністр юстиції України Роман Зварич за підсумками засідання Кабінету міністрів 12 вересня 2005 року, Уряд своїм розпорядженням подовжить до 1 квітня 2006 року термін дії довідок, що надають право на тимчасове перебування особам, які були змушені залишити місця постійного ання в Автономній Республіці Абхазія Грузії та прибули в Україну.
    Відповідне розпорядження Уряду, проект якого був розроблений Мін‘юстом, дозволить вирішити (до законодавчого врегулювання) питання тимчасового перебування в Україні осіб зазначеної категорії, які одержали в установленому порядку тимчасову довідку, але з об‘єктивних причин не змогли звернутися із заявою про видачу їм посвідки на постійне ання в Україні.
    Дозвіл на іміграцію в Україну, відповідно до прикінцевих положень Закону України „Про імміграцію”, мають іноземції та особи без громадянства, які були змушені залишити місця постійного ання в Абхазії, прибули в Україну, одержали тимчасову довідку, пили в Україні не менше п‘яти років і звернулися протягом шести місяців з дня набрання чинності цим Законом (8 серня 2001 року) із заявою про видачу їм посвідки на постійне ання в Україні.
    Подовження терміну дії тимчасових довідок сприятиме якнайповіншій реалізації права осіб зазначеної категорії на імміграцію в Україну.
    Урядовий портал
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.